Skip to content

Njega tijela

Bellissima medicinsko kozmetički salon pruža Vam kompletnu njegu tijela na jednom mjestu. Od naših usluga izdvajamo:

Depilacija voskom

Ova depilacija već dugi niz godina, postoji gotovo u svakom kozmetičkom salonu, no ipak svugdje je različita. Najčešće se u praksi koriste praktični grijači u koje se umeću patrone voska različitog sastava i kvalitete. 

Depilacija voskom

Ovakva vrsta depilacije naziva se hladna depilacija,iako je vosak relativno topao naziv je dobila po temperaturi taljenja voska koja je puno niža od temperature vrućeg voska. 

Za depilaciju voskom poželjno je da dlačice budu oko 1cm dužine kako bi se mogle odstraniti apsolutno sve dlačice. Ukoliko su dlačice kraće postoje i druge metode koje ih mogu ukloniti. 

Kod ove depilacije vrlo je važno da vosak bude ugodne temperature da se na kožu nanese iznimno tanak sloj voska te najbitnije od sveg,da trakica kojom se odstranjuju dlačice bude povučena pod što oštrijim kutem, velikom brzinom i spretnošću. 

Nakon depilacije koristi se specijalno ulje koje odstranjuje višak voska, blago smiruje te spriječava neugodno ljepljenje hlaca za našu kožu.

Depilacija Šećernom pastom

Depilacija šećernom pastom je drevni oblik uklanjanja dlaka koji potječe iz Mezopotamije, Egipta i Grčke – tako da, uopće nije ništa nastalo posljednjih godina otkako se o njoj sve više priča. Tijekom uklanjanja dlaka šećerom, ljepljiva zlatna šećerna pasta (sastavljena od samo tri sastojka: limunovog soka, šećera i vode) nanosi se na područje kože koje želiš izdepilirati, a zatim se nježno uklanja tehnikom brzog trzaja.

Depilacija šećernom trskom

 

 

Vezane usluge

 • DEPILACIJA VOSKOM
  Depilacija nogu
  Depilacija nogu i bikini
  Depilacija nogu, parcijalno
  Depilacija bikini zone
 • DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM
  Noge cijele
  Noge cijele + bikini
  Noge parcijalno
  Noge parcijalno + bikini
  Ruke
  Pazuh
  Bikini
  Brazilska depilacija
  Lice
  nausnice
  Leđa
  Prsa
Bellissima logo

Ljerke Šram 6, Zagreb
Telefon: 01/77 93 640,
Mobitel: 091/44 17 777
 romana.puric@gmail.com

Copyright © 2022 | Bellissima | Sva prava pridržana. | Design by: One Day Studio Logotip

popusti