Skip to content

Microneedling dermapen

Microneedling dermapen
Dermapen tretman
Terapija Dermapenom

Terapija Dermapenom savršeni tretman koji doskače izazovima današnjeg životnog stila tako da obnavlja kožu i time postiže svježi izgled u svakoj prilici.

Dermapen microneedling potiče kožu na proizvodnju koalogena i regenira ju, te smanjuje izraženost ožiljaka, strija, hiperpigmentacije i bora.

Što je Dermapen microneedeling?

Dermapen je uređaj koji sadrži mikro iglice koje vertikalno prodiru u kožu i ostvaruju savršen efekat bez mogućnosti oštećenja tkiva. Automatizirani pokreti minimaliziraju bol i neugodu a ujedno osiguravaju brže vrijeme oporavka. Mikro iglice ne dovode do stvarnog oštećenja tkiva, no naš organizam ipak reagira na intruziju, odnosno prodor.

Živci šalju električne impulse koji započinju proces zarastanja i time pojačavaju proizvodnju kolagena i elastina.

Višestruko pojačana struktura kolagena zgušnjava kožu i tako ispunjava postojeće atrofične ožiljke, ova reakcija tijela zove se neokolageneza.

Budući da kolagenim vlaknima i kapilarima treba vremana da se formiraju potrebno je imati strpljenja.

Učinak tretmana

  • Obnavljanje kože uz anti-age učinak
  • Umanjuje fine linije i bore
  • Otklanja hiperpigmentacije
  • Ublažava strije
  • Umanjuje ožiljke od akni, kirurške ožiljke, općenito ožiljke na tijelu
  • Uspješno tretira melazmu (poremećaj pigmentacije)

Koliko je vremena potrebno za rezultate ovisi o problematici?

Za tretiranje dubljih ožiljaka (kirurški ožiljci, teži ožiljci na licu) preporuča se napraviti 6-8 tretmana, dok za anti-age i popravljanje teksture, prvi rezultati mogu se očekivati nakon 3 tretmana. Važno je imati na umu da se rezultati ne mogu vidjeti odmah. Budući da je riječ o metodi koja funkcionira na način da se potiču prirodni regeneracijski procesi na točno određenoj dubini kože.

Rezultati dolaze s vremenom i s vremenom se poboljšavaju. Proces prirodne samoobnove događaju se još i do godinu dana nakon zadnjeg tretmana.

Oporavak

Nakon tretmana lice će biti crveno i upaljeno, koža će na dodir biti toplija nego obično, koža bi se trebala umiriti nakon 2-3 sata, a potpuno normalizirati nakon 24 sata.

prije poslije
Prije Poslije tretmana
Bellissima logo

Ljerke Šram 6, Zagreb
Telefon: 01/77 93 640,
Mobitel: 091/44 17 777
 romana.puric@gmail.com

Copyright © 2022 | Bellissima | Sva prava pridržana. | Design by: One Day Studio Logotip